Dagens Antrekk

Topshop kjem til Norge ;)))

26. august 2009

topshop
Topshop kjem til Oslo i løpet av neste år, 2010.

Eg blei så glad då eg las det hin dagen, no har eg sett det fleire plasser også, så no kan eg trygt skrive det på bloggen og juble over at Topshop kjem i løpet av neste år. Endeleg. Dette har eg venta lenge på. Våre naboer Sverige og Danmark har hatt Topshop i åresvis, og det har ikkje vært før no nyleg at vi kunne bestille varer på nettet heim til Norge heller, men no får vi altså begge deler. Etterkvert vil Topshop også satse på byene Stavanger, Trondheim og Bergen. Utolmodig? Ta turen inn på Topshop og få varene heim i di postkasse. Ekje det supert? Eg gleder meg til å endelig kunne shoppe på Topshop til neste år når eg skal til Oslo.. ah, det blir digg. Eller ka seie deke? (vil du lese meir om dette, så gå inn på KK sin artikkel.)

Eg har kurs heile veka, så dermed har det blitt lite blogging igjen. beklage. Eg tenkte eg skulle ta litt bilder av spa-avdelinga på hotellet som eg jobber på, og vise deke. Skal se om eg får tatt bilder og lagt det ut enten i mårra eller overimårra. Det e kjekt å ha ein så fin arbeidsplass :)  I dag har eg lært å utføre hamam-såpe-massage, salt&olje-peeling på hamam-benken.. litt uvandte teknikker og grep, men med litt øving går det nok bra. I går lærte eg en ny type fotbehandling som kalles 'fotseremoni' (fotbad i urter, peeling og massasje) , lærte å bruke et nytt apparat vi har fått, 'dryfloat, en slags benk med vannseng som ein blir senka ned i mens ein ligger med kroppsinpakning.. vi har to inpakninger til den benken, den eine heiter 'Cleopatra' og er veldig feminin og kvinnelig i dufter og herlig fuktighetsgivende for huden. Den andre e meir maskulin og populær blandt menn, og er en øl-bad-innpakning. Eg fikk den i går, huden blei så mjuk og fin, gir fukt og næring til huden!! Lærte masse meir. Kjekt med nye, spennende behandlinger, og å ha masse forskjellig å tilby kundene. 

signatur

No Comments

Leave a Reply