Dagens Antrekk

sneak peek of my room

22. august 2009

006

rom5

rom4
grått sengetøy og dobbeldyne, Kid  /  speil og smykkestativ, Lisbeth Dahl  /  tunikaen som henger på veggen, h&m  /  mørkegrå overknesstrømper,Lindex  /  telysholder og fyrstikkeske,fått i gaver  /  krakk til nattbord,tatt med heime i fra.

Eg har bursdag snart..  2.september. Trengte ny dyne, og fikk dobbeldyne til bursdagen av mamma, tusen takk!! den er kjempegod, og det e så deilig å ha ei stoor dyne :) fått masse meir av ho også, ho skjemmer meg bort.

Rommet..  har kun ei kvit rullegardin i vinduet, men har plana om å skaffe meg gardiner med tida..   eg var egentlig på jakt etter koksgrå sengetøy, men fant kun lysegrått, men det var fint det også. Skal med tida også finne to store puter å ha bak hodeputene, som e gode å støtte seg til når eg skal sitte og lese på kvelden ;) fargene på soverommet blir kvitt, grått og brungrått.. behagelige farger.


Hektisk dag på jobb i dag. Har hatt mange behandlinger etterkverandre.. to nakke-og ryggmassasjer, en ansiktsbehandling, pedikyr og fotpleie, fotmassasje, klassisk manikyr og lagt make-up på ei. Har gått bra.. no har eg laga middag, og skal sette på ein film og slappe litt av. Ha ein fin kveld alle sammen :))

signatur

No Comments

Leave a Reply