Diverse

what to do with my hair..

21. august 2009

no2
sånn e håret mitt no.

no
1 mnd siden.

april09
april 09.

209januar013
januar 09.

mrkebrun
november 08.

blondie2
september 08

1217853915
august 08.

Whats best?
Har ikkje min pc.. så eg har ikkje tilgang til alle mine bilder, måtte bare ta noken eg hadde liggende på photobucket på nettet. Eg var altså heilt blond.. alltid vært blond og hatt veldig mørke vipper&bryn. I fjor rett før jul så farga eg håret mørkebrunt,  det var litt av et sjokk og eg gråt i fleire uker kver gang eg såg meg i speilet, var så uvandt..  eg har tatt i lyse striper en gang ( i februar09), ellers har bare hårfargen min kommet igjennom igjen.. og no e fargen verken lys eller mørk.. Usikker på ka eg skal gjøre no, må snart enten farge det mørkere, eller ta i lyse striper igjen – noke må eg gjøre. Tips? Meininger? Vil gjerne vite ka deke syns eg kler best !!

signatur

No Comments

Leave a Reply