Dagens Antrekk

Dagens..

19. august 2009

dagens1

dagens2
jeans,gina tricot / skinnjakke,cubus / genser & veske,h&m / støvletter,bianco ( smykke med fjær,JC. vanskelig å se.)

…det var riktig nok det her eg gjekk med istad då eg var ute ein tur , og ikkje det i forrige post. Ofte at eg skifter i siste sekund før eg går ut døra. Det e første gang eg har vært ute av leiligheta sida sist onsdag! har vært sjuk siden då. var godt å komme seg litt ut !!  Gleder meg til å komme meg på jobb i mårra :)

No skal eg sette meg ned og se på ein video med 'hot stone therapy',  hadde kurs i det sist uke men må repetere litt for meg sjølv.. og lese litt i manualen. Det e ein behandling som tar 1,5t – utrulig deilig , om du noken gang har sjansen så vil eg virkelig anbefale å bestille ein slik time !!

signatur

No Comments

Leave a Reply