Dagens Antrekk

skinnjakke

17. august 2009

skinnjakke

skinnjakke2

skinnjakke4
skinnjakke + singlet, h&m / jeans, gina tricot.

Eg lovde jo bilde av skinnjakka..  ja eg veit eg ser ein smule rar ut, men eg e heime og e sjuk, og eg orka ikkje sminke meg kun for bilder.. litt lipgloss på leppene..og temmelig blank i trynet :D angrer litt no på at eg ikkje sminka meg litt,men eg gidder ikkje å ta på meg kle igjen og ta fleire bilder, so here you go.

Eg har vært sjuk siden onsdag, og begynner å bli temmelig lei av å ligge inne om dagane.. k-j-e-d-e-l-i-g-! eg har heldigvis hatt litt selskap av ein som også e sjuk, og har ellers sett haugevis med filmer og ligget alt for masse.

speil1

No e eg tilbake i senga med ein kopp te og ei bok.
– Ha ein fin dag alle sammen :)

signatur

No Comments

Leave a Reply