Dagens Antrekk

new home

16. august 2009

kos
ei veninne(SisselM) var på besøk i går, ho hadde med seg en pakke te, snacks og interiørblad. koselig.

stue
tv-benk og, stuebord, ikea /  sofa, bohus  / tv m/dvdspiller innebygd, akai (gammal)

stue2
..andre enden av stua, veit ikkje heilt ka eg skal ha her eller gjøre her, men no står det bare noke greier der i mens.stor leilighet å fylle opp!  –  Stol, ikea / Speil, Sia / Bord, med sjakkruter på toppen og en skuffe med sjakkbrikker i som e gammal og som pappa arva etter oldefar.. / Falske blomster i vinduet, Bohus! / Persienner, Skeidar.

 Deke har spurt om å få se leiligheten, men det ekje så mykje å se endå egentlig. Her e litt av den..kjøkkenet,  badet og soverommet kan deke få se seinere. Som deke ser så mangler det liksom personlighet.. kun fått inn dei fleste viktige tinga somseng,  kvitevarer, sofa, bord, tvbenk, kjøkkenbord , men mangler kjøkkenstoler, skulle hatt et konsollbord å ha det store brune speilet hengende over, teppe og puter i sofaen, teppe på gulv kanskje, bilde på veggen, duk, alle sånne småting som gjør det koseligere og meir personlig. Må vente til eg har litt meir penger.. gleder meg til å få meir på plass.

Kjedelig post – i know. Eg har vært lite inspirert til å blogge for tida, ikkje hatt internett før i går, og har ikkje kamera-stativ eller noken til å ta outfitbilder av meg.,.  eg vurderer (som eg har gjort så mange ganger før) å slutte å blogge, men eg fortsetter litt til, og ser om det e interesse, og om eg får inspirasjonen tilbake. I mårra kjem det bilde av ei ny skinnjakke:)

signatur

No Comments

Leave a Reply