Dagens Antrekk

Hei Sveis!

11. august 2009

solund025

solund026
Sura ! he-he, typisk Regine-blikk egentlig.

solund010
jeans, gina tricot  /  genser + kort cardigan + grå sokker, h&m  /  sko, din sko  /  klokke, rolex (real fake;)

I går tok eg og mamma ein impulsiv tur til bestemor. Ho bur på ei øy ut i havgapet som heiter Solund – ferjeturen tar ein time..  Vi satt på dekk halve turen, var flott vær. Lite å gjøre på ferja, så vi tok litt bilder.. eg ser ganske så forblåst ut på alle..  but here i am. Det var ein koselig tur, vi fikk gjort masse på dei 4 timene vi var der ( måtte jo rekke siste ferja heim igjen, så det e alltid knapt med tid om ein skal kun på dagstur). Vi besøkte bestemor, broren til mamma sin familie, og søskenbarnet mitt og såg på hans nye hus, så vi var ganske effektive! Fin dag :)

Eg beklager at eg ikkje har blogga. Eg flytta til Førde dagen etter sist post, og der hadde eg ikkje internett, ikkje fått det endå heller.. ting tar tid. Eg har flytta inn, fått alle kvitevarer og møbler på plass no.. begynner å bli bra :) Snart skal deke få se bilde av leiligheta!! Håper deke tilgir meg for min lite aktive blogg, men eg har bare ikkje komt meg på nett eller nokenting..  no skal eg bli flinkere. I promise!! ;)

P.S. Tusen takk for alle dei fine kommentarene i posten under, eg blir så glad – deke e dei beste leserene ever!

autograf

No Comments

Leave a Reply