Dagens Antrekk

«it’s real fake!»

27. juli 2009

shopping 003

shopping 005
tyrkisk te-sett i gull + eit gullbrett. (Ja, Maria(søster), det e eit sånt du får i sølv, gled deg!! Fint, sant??)
Eg glemte å ta bilde av skeiene. Settet består av 6 glass, 6 te-fat og 6 skeier  :) Skal ta bilde av det mamma får av meg når ho har åpna gaven sin.. ho e på flyet på vei heim, så det e trygt å skrive det no.

shopping 015
EKTE prada-veske ;))) nei, som dei seie der nede 'it's real fake!'  (Ja, Maria, du får ei sånn og! )

shopping 016
Louis Vuitton, lommebok.

shopping 014

shopping 007
Louis Vuitton, veske – med rød fløyel inni. Love it.

shop
Kjole med leopardprint som eg kjøpte på gina tricot rett før eg drog på ferie  +  svarte pumps på din sko.Kjolen e litt for lang, må få lagt den opp før eg bruker den..   (I Posten under så har Renate på seg kjolen. Den e så fiiin. Gleder meg til å bruke den!)

shopping 025
Ha-ha, fikk ein grilldress av ein kompis då vi var på byn :D  lyserosa jakke + bukse, adidas.

shopping 030
Dolce & Gabbana, veske/bag.

shopping 010

shopping 031
Klokke  i gull med små diamanter rundt, Rolex /  Sølvring med diamant  /  Parfyme, Versace (kjøpte også bodylotion+showergel i versace.)

Her e då noke av det som blei kjøpt. Ein del andre ting også.. fks. kvite crocs som eg brukte på stranda, glovarm sand!! , håndduk + luftmadrass +cd med musikken på det utestedet vi hang på + mange armband + kjøpte ein del godteri & kvoten på taxfree-n.. og gaver :)  Har ellers ein del morsomme ting vi fikk då ei galningane med den gigantiske drinken kjøpe alt av folk som gjekk forbi..  lysende horn til hodet, cowboyhatt, fløyter++… og eit øl-glass eg «fikk» på eit utested som står 'Efes' på :D

Mange har spurt meg om twitter, brukernavnet mitt e  RegineEF der :)) Mange spørr meg om Facebook også.. hmm. skulle vel ikkje være så alt for vanskelig å finne meg der.. anyway, legg meg til på bloglovin så blir eg glad ;)

autograf

No Comments

Leave a Reply