Dagens Antrekk

alanya

26. juli 2009

tyrkia 076

tyrkia 082
Renate og meg.

tyrkia 089
eg glemmer alltid å holde inne magen :D

tyrkia 187
venter på maten..

tyrkia 069
nam ;)

tyrkia 106
plankstek – det spiste eg sikkert 10 / 14 kvelder. utrulig godt. biff, potetmos, grønnsaker og saus gratinert på ein planke. mmmmh!

tyrkia 197
vi traff tre gutter eg kjenner fra Førde der nede, og festa med dei noken kvelder. det e dei tre med dei flotte hattene på! dei kjøpte ein sinsjuk stor drink, fylte opp heile bordet med drink..  Crazy!!

tyrkia 150
låg noken timer dagleg i kver vår seng og las kjærlighetsromaner og nøyt den kjølige lufta (aircondition)..

tyrkia 112
i leiligheta var det sjølvsagt heilt strøkent døgnet rundt  :D

tyrkia 117

tyrkia 120
Det var steike varmt, nesten for varmt – så det blei ikkje like mange timer på stranda som vi hadde tenkt! Litt brune blei vi no, men ikkje så brune som vi bruker å bli i syden.. det var vindstille og sånn i snitt 45grader i skyggen.. 

tyrkia 128

tyrkia 068
mange gode interiør-tips å ta med seg heim til leiligheta eg skal innrede.. (haha, NOT)

Eg har hatt ein kjempefin ferie – vi har virkelig fått slappa av, vi har sola oss, vi har shoppa og vi har tatt noken fester. Det var utrulig varmt, og luftfuktigheten var svært høg..  trur eg aldri har svetta så masse i mitt liv, klam 24/7! Følte meg veldig deilig der eg gjekk og glinsa i trynet heile tida.. heheh. Nesten utholdelig på stranda.. så det blei mykje bading og dusjing.. men vi orka ikkje å sole oss så masse. Fikk litt farge ihvertfall.  Vi har lest masse klissete kjærlighetsbøker, løst kryssord, og følt oss litt som pensjonister på tur.. haha. Utestedet vi hang på kver gang vi gjekk ut hette 'Lambada / Casablanca' og var i bar-gata. Om noken skal dit, så bør deke gå der, dei som jobba der lager så masse liv!! Det var nesten godt å komme heim til normal temperatur.. men det e litt kjedelig med regn og grått vær.

Om eg gjorde noken kjøp? but  OFCOURSE!
Bilder kjem i mårra av det eg shoppa – ikkje så masse, men litt shopping blei det jo! Mange falske merke-kjøp må til når ein e i syden!! Stay tuned ;)

autograf

No Comments

Leave a Reply