Dagens Antrekk

Eg tar ferie.

8. juli 2009

8juli 022
blåbærmuffins med bær fra hagen +ei nydelig rose.

8juli 007
søt topp fra h&m.

8juli 005
søstra mi (ho som har laga muffinsene) og mamma.

7juli 023
flette i håret.

Om 1,5t sitter eg på båten til Bergen. Om 1,5 dag e eg i Tyrkia. Eg blir i Tyrkia i 14 dager – og eg tar ikkje pc'n med meg. Eg tar ferie. Eg lover å oppdatere bloggen så fort eg e tilbake. Eg håper på forståelse på at eg tar heilt ferie fra blogging i et par veker, og eg håper så inderlig at eg ikkje mister alle mine kjære lesere. Deke e så gode lesere, legger igjen så fine ord, inspirerer meg til å fortsette og har vært trufaste heilt til no.. så eg håper at alle følger meg videre når eg kjem heim igjen fra ferie og fortsetter blogginga :)

Håper alle får ein kjempefin ferie i mellomtida, og at været heime i Norge blir fint!!

Translation: I wont be blogging for 2 weeks – i'm going on a summer-vacation to Turkey :)

autograf

No Comments

Leave a Reply