Diverse

oppsummering av måneden juni

3. juli 2009

13juni 001
måneden starta med at eg dro til Sarpsborg og feira skuleslutt. Her sitter eg og Lisa på en kafe i sarpsborg som heiter 'jordbærpikene' .

1juni 032
eg tok ein tur til gamlebyen med søster og mannen + noa.

1juni 047

3juni 002
eg kjøpte ein skjønn jumpsuit på gina tricot som eg har glemt å vise fram.

4juni 037
eg kosa meg med interiørblad og te, og drømte om korleis den framtidige leiligheten min skulle bli.

6juni 015
eg feira bursdagen til mamma, sjølv om eg var i oslo og ho var heime i sogn ;) alltid ein unnskyldning til litt kake og muffins veit du.

8juni 030
eg tok fram småskoa og sommerkjolene mine ;)

9juni 002
eg tok med meg pikkpakket mitt og flytta fra Oslo by til heim på landet til mamma i Sogn&Fjordane, nærmere bestemt Hyllestad kommune. Lykkelig, ferdigutdanna og huslaus :D

13juni 018
eg kjøpte meg styggfine jeans, og klipte håret.

16juni 036
eg møtte Borghild, og det var kjempekoseleg.

17juni 003
tilbake til sogn.


juni 033
det var godt å være heime og se mamma igjen :)


juni 036
eg mala panelet rundt trappa kvitt.. det blei kjempefint :)

26juni 062
eg bakte deilige sjokolademousse-muffins.

26juni 087
..jumpsuit fra nelly.com

juni 043
storebror&familien, + søster og sønnen kom heim til ferdigdekka bord og mors kjøttkaker :))

26juni 119
på st.hans var vi på stranda med venner og grilla.. her står noa og sier 'mee mee' (meir meir!) og eg blåser såpebobler som bare det !!

26juni 138
maria (søster) kjøtpe skikkelig kul retro nattdrakt til noa, her e han kjempetrøtt og skal kose senga.

1juli 012
Maria lagde deilig rabarbrapai fra hagen :)

1juli 017
i forgårs fant eg endelig leilighet. her står eg fornøyd og glad på mitt nye soverom! YEAH! No kan eg dra på ferie med god samvittighet og slappe skikkelig av ; for alt e i boks. Leiligheta ligger sentralt i Førde, tar meg maks 5min å gå til jobb. Leiligheta e lys og fin, og e på 75kvadrat. Eg mangler riktignok alle møbler og kvitevarer, men det ordner seg nok.

Eg har sett i månedsvis at Mira og Drea har oppsummering fra måneden som har vært og eg har tenkt kver gang at det vil eg og begynne med.. så herved e eg og begynt. Syns deke det e kjedelig, eller e det greit at eg gjør det? Forresten når eg først nevner Mira og Drea, så besøk bloggene deira, dei e kjempebra og har så mange fine bilder!!

Eg tenker ofte på ka folk liker å lese på bloggen min, og ka deke ikkje liker. Ka vil deke helst lese om, eller se bilder av? E det noke eg bør forandre på, eller som deke savner her på bloggen? Eg blir kjempeglad for alle tilbakemeldinger!!!

autograf

No Comments

Leave a Reply