Dagens Antrekk

in the garden

30. juni 2009

30juni 040

30juni 045

30juni 055

30juni 056

30juni 038

30juni 057
kjole, vintage stories / ring, accessorize / vifte, kjøpt i rhodos by.

Her e det skikkelig SOMMER! Det har vært så varmt om dagane, og fint vær – og dermed lite blogging. Sorry guys, men eg antar at deke forstår,og at deke også sikkert e meir ute og opptatt med andre ting enn blogging om dagane?!:)

Siden vi alle e heime så hjelper vi mamma med huset. Vi har eit stort hus med 3 etasjer, og stor hage – og det e alltid masse som skal gjøres. Eg har mala panelet inne,kvitt. Det blei så fint og lyst ! eg har passa unger og laga masse mat. Storebror har mala eit strøk på huset vårt, klipt plenen osv..  det e så værhardt på sida mot fjorden, så der trengtes det å males litt. Søstra mi og mamma har jobba masse i hagen, beisa terassen, klipt ned busker og hekker  ++ Svigerinna mi har henda fulle med lille Lisa, og har ellers vært med å hjulpet masse i husarbeid og matlaging. Godt å få alt gjort ! Fleire som jobber i hagen,  huset?  Har deke 100% ferie, eller e det mange som har sommerjobb? Eg har ikkje sommerjobb i år, første året uten.. Eg begynner i jobb 1.august og har dermed ferie heilt fram til då. Kooooser meg!!

Legg meg til på bloglovin, så blir eg så glad ;)
Fleire har spurt meg om eg e å finne på twitter – Ja, det e eg. Trykk her.

autograf

No Comments

Leave a Reply