Dagens Antrekk

grilling hos tante&onkel

27. juni 2009

26juni 203

26juni 199

26juni 198
søstra mi, mamma, onkel og tante.

26juni 194
eg og noa.

26juni 197
storebror og kona :)

26juni 200
..og lille Lisa.

26juni 184
fine mamma.

26juni 190
noa og maria.. noa hadde akkurat våkna fra formiddagskvilen sin.

26juni 192
kjole gina tricot, sokker lindex, sko h&m.

Nett komt heim fra grilling hos tante og onkel som bur 3 hus bortenfor oss. det var kjempekos. onkel går på elgjakt kvert år, og vi får nyte godt av det noken ganger i året med å smake på det fantastiske kjøttet, eg ELSKER elgkjøtt. utrulig godt, og han e jo ein veldig flink kokk også. Steikte potetbåter, gode salater til, frisk salat, fetaost, stekte asparges surra i honning, stekt paprika&løk, heimelaga potetsalat med selleri og druer i og ein saus som e så god at ein blir heilt salig i blikket når ein smaker på det, eg overdriver ikkje ein gang. det e utrulig godt, og eg spiste meg så mett at eg nettsåvidt har plass til cola i magen min no.

Det e 29grader i skyggen – steike varmt!!
Ungene e trøtte, slappe og sutrete – for varmt for dei. Vi har kjøpt vifter og satt inn på romma til dei no, håper dei får sove bedre i natt enn natta som var.. eg koser meg som tante, og eg koser meg med ferie, og eg koser meg heime på vestlandet med god mat, familie og venner.

autograf

No Comments

Leave a Reply