Dagens Antrekk

tilfeldigvis; rødt, kvitt og blått.

23. juni 2009

img6296

img6282

img6286

img6288

img6305

img6302
jumpsuit, rare (nelly.com)  / jakke, gina tricot / sko, h&m / avflassa neglelakk, depend(h&m) nr.135 
/ perler i ørene, glitter.

Eg må ta alle bilda mine sjølv for tida.. Peter(fotograf-lillebror) e på østlandet og jobber..  kjipern :D jaja, sjølvutløysar funker jo det og, men eg klarte ikkje heilt å slappe av på bilda då det gjekk folk rundt meg heile tida som kom og gjekk imens eg skulle posere.. eg blir ein smule flau og brydd, but here you go. Dagens outfit.

Om eit par-tre timar kjem storebror,kona og datra hans + søstra mi og sønnen hennes, det blir kjempekoseleg! Huset e rydda og vaska, og vi har rydda vekk ting som ikkje e barnevennlige,eller ting vi e redd for og laga til stellebord på badet. No e det roleg og stille i huset..  snart blir det fylt med barneskrik , latter, liv og røre – og det liker vi.

Håper alle sammen får ein kjempefin dag, og ei koselig st.hans-feiring – vi skal vel ned i fjæra og grille om været tilseier det, og no ser det lovande ut;  sola skinner, og det glitrer på fjorden.. ah. herlig!! Ka e planane dine for dagen/kvelden?? :)

Legg meg til på bloglovin om du ikkje har gjort det endå – så blir eg skikkelig glad ;))

autograf

No Comments

Leave a Reply