Mat / Oppskrift.

home sweet home

17. juni 2009

17juni 003
skilt fra brynem interiør.

17juni 033
heimebakt brød ♥ og ein kopp te.

17juni 012
liten gave fra mamma låg på stolen der eg skulle sitte. ei bok med MASSE muffinsoppskrifter. eg elsker muffins. det var så mange lekre bilder og spennende oppskrifter.. gjett om det blir masse muffinsbaking framover ;)

17juni 013

17juni 014

17juni 015

Eg kom heim i går kveld kl 23.00. Det var så godt å ligge i senga mi på rommet mitt i natt, eg har sovet så godt!! Andre som har tatt ferie?? åh eg koser meg sånn. spist laaang frokost og lata meg verre. Mamma e på jobb, så eg skal snart finne ut ka eg skal lage til middag.. deilig å få middagen servert når ein kjem heim fra ein lang dag på jobb.  Middagstips anyone ??   :)

Translation: I came back (home, to my mothers house) yesterday evening. it was so nice to sleep in my own bed, in my room again, i slept like a baby! I’ve started my holliday.. my mum is working, so i’m gonna have the dinner ready till when she’s back.. wondering what i shall make, any tip? (my mum gave me the cookbook, i’m going to make a lot of cupcakes in the days to come ;))

autograf

No Comments

Leave a Reply