Dagens Antrekk

mandag kveld

8. juni 2009

8juni 021

8juni 022

8juni 030

8juni 035

8juni 017

8juni 011
lyserosa sommerkjole fra gina + småsko fra h&m.

Formen e ikkje på topp. Besvimte istad, i do that sometimes. Legene veit ikkje koffor, gjort det siden eg var liten. Slo meg litt i hodet og ryggen, men det går heilt fint..   men bida var ikkje akkurat noke å hoppe i taket for. ser litt sløv og redusert ut, men det e eg jo så absolutt også.

Været i oslo ekje topp og ikkje drit, det e sånn midt i mellom, heilt grei temp. og opphold, men ikkje sol. Fin dag å være inne på og pakke og rydde.. no har eg kun litt kle igjen, toalettsaker igjen. resten e pakka ned i kasser og kofferter. I mårra skal eg vaske.. SHIT ka e klokka.. Top model??!glemmer det kver gang. *hive seg rundt og slå på tv'n*
Blogges!!!

følg meg på bloglovin, så blir eg kjempeglad ;)

autograf

No Comments

Leave a Reply