Mat / Oppskrift.

tid for mat

7. juni 2009

17mai 008
ein liten salat eg heiv i sammen no til lunsj :)  kyllingfilet, brokkoli, gullerot,  og festaost. 

Outfitbilde kjem seinere idag, eg har ikkje på meg noke outfit endå, hehe. Springer undt i undertøyet og rydder. Eg skal flytte i veka som kjem,(den 12juni trur eg)  og sjølv om eg ikkje har så mange ting med meg, så e det jaggu nok å henge fingrane i.  I går kveld rydda eg i papirene mine i to skuffer, tok jo lang tid for å gå igjennom alt og sortere det.. pakka ned alle skulebøker og filmer, blei ein stor koffert. I dag skal eg begynne så smått og pakke ned alle kle eg ikkje bruker. Pakke ned det meste av kopper,glass og fat også, slik at det e gjort. Eg hører på høg musikk og rydder og pakker, med musikk blir alt så mykje bedre. Koser meg eg faktisk, hehe. Nei, no skal rydde videre. Later!!

autograf

No Comments

Leave a Reply