Dagens Antrekk

god kveld ;)

7. juni 2009

5juni 002

5juni 011
Tenkte bare eg skulle vise denne kjolen, fant den imens eg pakka istad.  – Kjole & sløyfe i håret fra h&m. veske fra bianco, armband fra linex og sko fra din sko.

Puh. Har holdt på ei stund no, men bare fått gjort 1/3 av det som skal gjøres. Godt å ha begynt ihvertfall. Må hente kasser på matbutikken i mårra, har ikkje meir å pakke i..  Og for dei som spurte i forrige post om kor eg skal flytte så e det til Førde, fått jobb der og begynner 1 august. I mellomtida til eg finner leilighet der, skal eg bu heime hos mamma i sommer i sogn.(og fjordane)

I skrivende stund e middagen i gang, to stk. kyllingfilet ligger på steikepanna og freser, og glass-colaen står i kjøleskapet. Eg skal se på film imens eg spiser , 'Revolutionary Road' e nett ferdig nedlasta, så eg ser sikkert den :)

Mange har spurt meg om mat i det siste, ka eg spiser, når eg spiser, kor ofte eg spiser. Ikkje forstår eg koffor folk spørr. Eg e ingen sunnhetsguru, tvert i mot. Eg har forklart tidligere at grunnen til at eg spiser ein del salat, knekkebrød med makrell i tomat og alt det sunne greiene e pga. sjukdom, eg må rett og slett prøve litt og litt og legge om kosten min, eg merker jo at eg føler meg bedre når eg holder meg til det, men det e jo ikkje bare lett akkurat. Eg har alltid levd på godteri og brus, og sliter big time med abstinenser. tenker på COLA og hamburgere og pizza heile tida. Cola drikker eg jo endå som du ser på bilda, klarte det noken uker uten, men klarer det kun i små perioder.  Pizza og hamburger og kebab og alt det der e desverre mat eg ikkje tåler så godt.. ikkje kalorier eg tenker på når eg skal holde meg unna det, kalorier har aldri vært noke eg har brydd meg om. Eg spiser sunne ting og eg spiser usunne ting. Eg veit ikkje koffor dåke lurer på ka eg spiser heile tida, men eg tar jo bilder innimellom av det eg spiser ihvertfall.. men å skrive heile tida ka eg har spist til alle måltid og mellomtid blir litt vel masse, og temmelig uinteressant syns eg. Ute etter å få tips til sunt kosthold så e det jo å spise umetta fett, drikke vann, ha faste tider til måltid, grønnsaker og frukt, ikkje bare spise protein, ein trenger jo fett og karbohydrat også, men tenk at du skal ha mest protein på fatet ditt, ihvertfall om du har lyst å passe vekta. men husk.. det e sunt å kose seg også, og nyte livet. og e det noke eg kan så e det å kose meg ;)  – vil du ha meir råd så finner du nok svar på google.com !

autograf

No Comments

Leave a Reply