Dagens Antrekk

Gratulerer med dagen Mamma :))

6. juni 2009

6juni 015

6juni 003
Her feirer eg med muffins og ein kopp te etter frokost. Mamma flagger alltid for oss når vi har bursdag.. flagg overalt liksom, hehe, eg hadde ingen flagg her, men eg tegna eit i full fart i stad så eg kunne flagge litt for ho også :)

6juni 014
Har på meg kjole fra Gina Tricot som eg godt kunne hatt på meg om eg var heime på bursdagen til mamma i dag. Om du lurer på koffor eg e så blank i trynet, så e det fordi eg nettopp har rensa huden & skrubba ansiktet og smurt meg med kremer ;)

mamma
Fine mamma.  (Foto: Peter)

Synd eg ikkje e der og får feira dagen med deg! Ikkje lenge til eg flytter heim no, gleder meg til å sitte med frokostbordet i timesvis på morningane, spise all den gode maten du lager og til å sitte langt på natt med stearinlys, god mat og fine samtaler og masse tull.Håper du får ein fin dag. Glad i deg!

autograf

No Comments

Leave a Reply