Dagens Antrekk

sweeter than a chocolate dipped in honey & sprinkled with a sugarcoloured coating

4. juni 2009

4juni 005

4juni 004

4juni 009

4juni 037

4juni 011

4juni 014

4juni 033
haha – sjekk beinet mitt. måtte bare legge det ut sjølv om det var stygt. såg så sjukt ut :D   Dei som har sagt eg har fine bein får herved lov å trekke det tilbake!  –  Fått låne denne fine kjolen av Maria(søstra mi), for ho brukte den aldri. woho. Kjolen e fra BikBok.

Overskrifta stod inni kjolen på merkelappen fant eg nettopp ut då eg skulle sjekke kor kjolen var kjøpt. Nice. Elsker når det står søte ting på lappene ;) Og eg elsker når det e eit fint mønster på innsida av ei veske, eit klesplagg, eller inni sko..  mange som syns det e teit at eg har lyst på ting fordi dei e så fine inni. men så lenge eg veit det, så blir eg så glad, heheh, eg elsker sånne detaljer. 

Interiørmagasinet, åh, så mange fine bilder inni av dei flotte hagene og husa!! Matvrak som eg e, så ender eg som regel opp med å sikle mest etter matoppskrifter som e i bladet.. heheh. Måtte bare ta bilder av is-oppskrifter og herlige bilder. Sant det såg godt ut?   *sikle*

Eg har vært så dårleg på å svare på kommentarer i det siste – og e veldig overaska og glad for at deke fremdeles legger igjen kommentarer når eg har vært så dårlig på gi tilbakemeldinger. Tusen, tusen takk. Deke e verdens beste lesere!!

Nye lesere? Legg meg gjerne til på bloglovin, så blir eg så glad!! Eller på twitter  :)

autograf

No Comments

Leave a Reply