Dagens Antrekk

Dagens

27. mai 2009

27mai 011

27mai 016

27mai 018

27mai 006

27mai 025

27mai 005
grå tunika og tights fra BikBok, smykke Cubus og sko H&M.

Vært på skulen heilt fram til 16.15.. var heime 16.30. Hatt kurs på skulen i dag i merket Thalgo. Vi gjorde ein kroppsbehandling på kverandre, var herlig å få ein skikkelig behandling. Først blei vi smurt inn i dødehavsleire, heile kroppen og strødd salt utover og det blei spruta varmt vann over kroppen med ein liten flaske for å få litt fugktihet. Så blei vi pakka inn med plast og med tepper over, sånn at det blei skikkelig tett og varmt. Låg i 20minutt. Så var det peeling(skrubb) over heile kroppen etterpå med det grove saltet, og så i dusjen og så smurt inn med lotion. Heile kroppen e SÅ mjuk no, utrulig deilig. Vi prøvde ut noken aromatiske oljer også, men eg fikk skikkelig migrene av det, så eg holdt ut heile dagen på skulen og kom meg i hus, og så tenkte eg at eg MÅ blogge, vært så dårlig på det i det siste.. så eg tok noken bilder med ein gang eg kom igjen i halv5tida. Eg ser ikkje heilt pigg ut akkurat, og ikkje e eg pigg heller, but here i am. relaxed outfit.

Men no skal eg poste dette, og så e det rett i seng med alt lys og lyder av og sooooovveeee.. ;)

Edit:
Translation: i'm sorry.. i have a few readers that dont understand norwegian, and i forget you all the time. but like i've said earlier.. i never seem to write anything interesting anyway. Long day at school, didn't come home before 16:30.. but it was fun at school today, got a lovely spa-treatment. First i got dead sea mud all over my body, and then sea salt and i got wrapped in plastic and blankets so it was warm and nice.. and i i had it on for 20minutes, and then i got a bodyscrub, then in the shower and in the end bodylotion all over. my skin is smoooth ;)

During the day i got Migrene.. and when i came home i felt so ill, but i have been a lousy blogger lately, so i took some photos and made this post, and then went to bed. I look terrible on the photos, but i felt terrible ill too!

autograf

No Comments

Leave a Reply