Diverse

Oppmuntring i posten fra mamma

18. mai 2009

17mai 005
«Selv den hardeste vinter bærer en gryende vår i sitt hjerte» .
– Passende ord då eg e så sliten og lei for tida.

17mai 002
Søtt kort med mange oppløftende ord bakpå, og litt godis :)) Mamma sender sånne fine oppmuntringer innimellom, eg elsker dei små lakrisene og eventyrsjokoladene. Takk mamma! Gleder meg til å komme heim on 3-4veker!!!

Regnet trommer på vinduet mitt, det pøser ned ute. Eg har ikkje paraply. Men det har forhåpentligvis Narvesen.
Eksamen igjen i dag.
Eksamen på onsdag også, og så e det ein pause fram til tirsdag igjen med eksamen og på fredag også. og til slutt siste eksamen, i praksis 9juni. Gleder meg til alt e over. Det tar jammen på med så mange eksamener, så tett. (Eg hadde eksamen både mandag og fredag i veka som var.)
Til alle andre som har eksamen idag, eller ein anna dag i dinna veka; LYKKE TIL!

Translation: I got mail, it's from my mum. A cute card and some candy :) She is trying to cheer me up, she knows that i am very tired. Thanks mum!!  –  Today is my third exam, i have one on wednesday too.. and then next tuesday, friday and the last one is on the 9th of june. Looking forward to everything is over..  GOOD LUCK to all you others out there with exams coming up!!

autograf

No Comments

Leave a Reply