Dagens Antrekk

Se min kjole ;)

16. mai 2009

16mai 023

16mai 051

16mai 004

16mai 027

16mai 046

16mai 012

16mai 038
kjole Chicy, belte Carlings.

Blogg.no har vært nede i heile går og heilt fram til no, derfor det har vært så stilt her inne. Men no e det up and running again :)  Eg kjeda meg litt før idag.. tok litt vel mange teite bilder med grimaser og sånn..  må skaffe meg et skikkelig stativ altså, sikkert skrive det hundre ganger snart.. men eg prioriterer aldri penger til stativ rett og slett. Det hadde vært greit å hatt , vanskelig å ta bra bilder uten.. må bygge opp med dvdbokser og sånn og sette kameraet oppå og balansere det litt så det står litt og vipper osv.. haha.. stress! Kamerastativ next!

Forresten: For dei som har spurt om eg e på twitter, ja det e eg; søk på RegineEF.

Følg gjerne bloggen min med bloglovin :)

autograf

No Comments

Leave a Reply