Dagens Antrekk

Gratulerer Peter!!!

11. mai 2009

8mai 038
Eg tok bilder av Peter sitt outfit før han reiste på fredag som var..

Grunnen til at eg gratulerte han, e fordi han i dag kom inn på den skulen (Bilder Nordic School of Photography) han har søkt på!! Eg e så glad på hans vegne og stolt over at han kom inn!! Så til høsten blir Peter i Oslo, og eg blir heime i sogn.. vi bytter om ,hehe. Litt dumt, eg elsker å være med han, og syns det e dumt vi aldri bor i nærheten av kverandre, men eg kjem jo til å besøke han og dra på shoppingtur innimellom ;)

Eg e glad han e opptatt av kle, det e forsåvidt begge brødrene mine (og så klart søstra mi), han kjøpte seg ein del bra ting no når han var i Oslo. Fks. det skoparet han har på seg her på bildet kjøpte han (vagabond) + eit par brune skinn-joggesko på zara. Han kjøpte ein grønn cardigan & lysegul tee på carlings, rayban-solbriller ++
Han veit ka han vil ha, og det liker eg. Gutter som ikkje har stil, eller som ikkje  interesserer seg for ka dei har på seg at all ekje eg så overbegeistra over.. Peter e singel, så jenta som får han treng ihvertfall ikkje uroe seg for at han aldri kjøper seg nye kle.. for DeT gjør han !! :P

8mai 040

8mai 049

8mai 050
Foto: Eg :)

Han har på seg: Skinnjakke & skjorte H&M, Genser Selected, Veske kjøpt i Roma, Jeans Levi's, Sko Vagabond.

autograf

No Comments

Leave a Reply