Dagens Antrekk

Hårfarge

9. mai 2009

img2770

Veldig mange spørr om hårfargen min, eg har tatt det opp før, men siden eg har nye lesere så tar eg det for meg igjen :)  Er det min naturlege hårfarge? Nei, eg e egentlig lys blond, men eg har alltid hatt lyst å prøve brunt hår, så eg farga det i slutten av oktober i 2008. Fram til då var eg blond. Eg har alltid hatt veldig mørke augebryn og vipper, og lyst hår, stor kontrast.. mine nærmeste venner og familie savner det no når eg har farga håret, eg mista den særheten og kontrasten som eg alltid har hatt. Mens folk som ikkje kjenner meg og ser bilder no av meg blond, syns at det ofte ser litt rart ut.. men det e altså sånn eg egentlig ser ut. Eg farga først håret litt for mørkt, fikk panikk, hehe.. og etter å ha stripa det to ganger no,, så har eg fått denne fargen. I juni når eg kjem heim skal eg stripe det endå ein gang, og bli endå litt lysere igjen,savner å være lys sjølv om eg liker denne fargen også. Kan jo bli mørkere igjen til vinteren kanskje..  vi får se. Bilda e tatt i sommer :)

img1899

fjerdeaugust 005

17 juni 08 039
Translation: Many of you have asked about my haircolor, the color i have now is not my naturale color, i'm actually blonde, these photos was taken summer 08. I've always been blonde, until october  08, i wanted to try out something new :) 

autograf

No Comments

Leave a Reply