Mat / Oppskrift.

Bella Napoli

9. mai 2009

7mai 031
fantastisk god pizza og etterlengta COLA. eg sprakk på torsdag og spiste pizza.

7mai 025

7mai 027
pappa og peter spiste pasta-retter som også var veldig gode.

8mai 052
min friis & company bag.

FLeire bilder fra torsdag.. Vi var på ein italiensk restaurant, andre gangen eg har vært der. ‘Bella Napoli’, ligger i storgata 26. Veldig koseleg sted, og god mat :) eg spiste ein pizza for ein person, capricosa. mm-mh!! Eg har funnet ut at dietten eg går på e veldig bra for meg, så eg  fortsetter på den. syns eg var flink som ikkje sprakk før etter 6 dager. Vanskelig å bare kutte ut alt med ein gang, men alt i alt går det veldig bra.. no har eg spist knekkebrød med kalkunfilet og agurk til frokost, og drukket te :)

I dag e det SOL ute – herlig. Eg skal snart sjekke ut om det faktisk e varmt ute også.. ta ein tur opp på taket. Om det e varmt ,skal eg sette meg ut i sola og lese. (Eksamen på mandag.)
Ka plana har du for dagen?

autograf

No Comments

Leave a Reply