Dagens Antrekk

life in the city

7. mai 2009

7mai 034

7mai 048

7mai 036

7mai 040

7mai 038
Eg har på meg: Jumpsuit Cubus, Strømpis, Veske & Skinnjakke H&M, Armband Lindex, turkis Cardigan Bik Bok, nerdebriller fra Dreas webshop, perler i ørene fra Glitter, og til slutt Sko fra Din Sko.

Peter(lillebror 20) har på seg: Skinnjakke & kvit Genser H&M, grå Vest Forever21, Jeans Levi's, og Solbriller Jack&jones.

Pappa har på seg: Skjorte Armani, Jeans og Jakke Kuhle, og Solbriller RayBan.

Later Cupcakes ;))

(forresten, eg får ikkje lest kommentarene mine på poste under. eg e så frustrert, og har sendt epost til blogg.no, så får vi se ka som skjer… ) Edit:  Forresten hørt om Bloggurat? Eg las om det hos Kayso, og skal teste ut det sjølv.. for å aktivere kontoen må eg poste linken på bloggen min,.. so no e det gjort :)

Følg gjerne bloggen min med bloglovin.

autograf

No Comments

Leave a Reply