Dagens Antrekk

flowering tea

6. mai 2009

6mai 023

6mai 001

6mai 005

6mai 008
ikkje så lett å se blomsten egentlig.. mykje finare på skikkelig !!

aboutflowering
sånn ser det egentlig ut om eg hadde hatt eit bra kamera.. bildet e tatt fra google.

6mai 019
Kjole gina tricot, tekanne lisbeth dahl, glassfat &kubbelys fra kremmerhuset, koppen har eg fått i gave og e fra indiska, forskjellige telysglass fra kremmerhuset,indiska + søster sine.. te +vasen + brettet e fra interiørbutikk i gamlebyen i fredrikstad. duken låner eg av søster. Bilda på veggen har eg fått av mamma :)

Lunsjen min i dag bestod av fleire knekkebrød med makrell i tomat, og litt cashewnøter + te.. etterfulgt av eit par glass vatn og eit eple. –  Eg skifta etterpå då eg gjekk ut.. legger ut outfit seinere eller så blir det to i mårra. No må eg lese litt til eksamen!!  Det e egentlig vanskelig å konsentrere seg om boka, då eg fekk to nye blad i posten i dag. Dei ligger på skrivebordet mitt og skriker om at eg skal åpne dei. Eg abbonerer på Det Nye og Henne. Abbonerer du på eit blad? Eg har litt lyst å begynne å abbonere på eit interiørblad også, kanskje til høsten :)

Følg gjerne bloggen min med bloglovin!

autograf

No Comments

Leave a Reply