Mat / Oppskrift.

Lunch: salad!

4. mai 2009

4mai 005

4mai 006
Mmm-mat :)

Eg e begynt på diett.. det består av rå grønnsaker, knekkebrød som smaker papp med lite karbohydrat i, kylling, bønner, riskjeks, pålegg som makrell i tomat, kalkunfilet og denslags.. og masse vatn, Fleire grunner til at eg har begynt på diett.. eg har crohns sjukdom, og må kutte litt sukker, feit mat og diverse..  uansett, skal teste det ut litt framover no, og etter 2 og ein halv dag med dette kostholdet føler eg meg allerede bedre(!)  I tillegg kjem det vel godt med for bikinisesongen forhåpentligvis, så lenge eg klarer å kutte ut all junkfood,cola og sånn.   Wish me good luck, i need it ! det e ein kamp i butikken då eg må gå forbi chips, cola, smågodt, kaker og boller, hehe.. i can do it, i can do it.
Faste måltid, sunn og næringsrik mat, masse vatn. oh yeah! I denne salaten over her så har eg rå grønnsaker som brokkoli, kål, blomkål, gullerøtter, bønner, løk, agurk, litt fetaost, og kyllingbiter. Ein kan rett og slett ta oppi alt ein liker.. eg liker fks. ikkje tomat&paprika.

Translation: I’v started on a diet.  salad with vegetables, chicken, beans ++ , crisp bread with mackerel in tomato sauce or turkey.. and lots of water!! it’s because of a disease i have, have to be careful about what i eat.. but maybe i’ll finally can loose a few kilo for the bikini season, hehe.  it is difficult, so wish me luck!! :)

autograf

No Comments

Leave a Reply