Diverse

1.mai

1. mai 2009

01mai 008

01mai 001

01mai 006

Etter skulen i går blei Mariann med meg heim. Vi gjekk opp på takterassen min, vorsa litt og spiste og kosa oss i sola. Herlig vær!!  Etter å ha sittet der et par timer og slappa av gjekk vi ned igjen og dusja, fiksa oss og drog til Økern til ei veninne i klassen som hadde bursdagsparty! 

Tok ikkje så mange bilder, men her e noken få :)

01mai 013
eg og Silje.

01mai 010
Mariann og bursdagsbarnet, Karianne.

Vi drog på utestedet 'Luux', stod i kø i ein halvtime, men det var verdt det..  Sinsjukt masse folk inne, vi dansa masse og traff på masse kjendiser overalt..  var gøy!! Eg har jo vært ein del plaga med migrene for tida, så når klokka var 01.45 kasta eg inn håndkleet, kjøpte junk og stakk heim.. Maybe i'm getting too old for this. Vill partying og dancing all night tar på altså :D  Mariann og Karianne kom hit i 4tida og kræsja her, koselig det. Vi har ligget i timesvis på morningen og sett på SATC.

Snart skal eg i dusjen, og så skal eg opp på taket og sole meg!! i love spring!!
Ute e det korps og masse styr.. eg e ikkje tenkt å feire 1mai eller gå i tog. Ka skal du i dag? :)

autograf

No Comments

Leave a Reply