Dagens Antrekk

my saturday

26. april 2009

25aprilll 011

25aprilll 024

25aprilll 017

25aprilll 020

25aprilll 001

25aprilll 045

25aprilll 054

25aprilll 055

25aprilll 056

Først gjekk vi rundt i butikker og shoppa litt, eg kjøpte faktisk ingenting bortsett fra mat i går, må være forsiktig med penger for tida, og spare litt til sommeren!!  Det var herlig vær, masse liv i gatene, litt for masse liv :P eg spiste min første is i går med pære&mango, endelig ein is eg tåler (har sitrusallergi og melkeallergi.)

Vi spiste på Fridays, kjempegod mat. Vi gjekk rundt på Aker Brygge, satt ute og kosa oss.. tok litt bilder, gjekk opp ti Akershus Festning. Vi var på kino, såg 2 filmer faktisk, hehe. Først såg vi Confessions of a shopaholic, vi har jo lest alle bøkene begge to, og e veldig store fans. Bøkene e jo best, sånn e det alltid, men den var no heilt grei, morsom og eg kjenner meg for godt igjen i Becky ! På veit ut av kinoen såg vi plakat av filmen 'Skjult', så vi gjekk rett inn igjen, kjøpte nye billetter og såg den også. Den var litt ekkel, eg elsker sånne filmer. Syns den var bra eg. Då vi kom heim satte vi på The OC, såg 3 episoder og så la vi oss. No ligge vi og ser videre på the oc og spiser frokost,

Ka skal du i dag?  Eg skal i 30årsdag til svogeren min i Sarpsborg, om noken timer drar eg til pappa og så sitter eg på med han dit. Veninna mi har ein bror her i Oslo, så ho skal være med han imens.

Translation: I had a great day yesterday, the weather was beautiful. First we went shopping, i didnt buy anything but food actually. Then we went down to 'Aker Brygge'(the pier), and walked around and enjoyed the nice day. We saw 2 movies at the movie. Confessions of a shopaholic, and a norwegian movie called 'Skjult' (Hidden, a scary movie.)
What are your plans for today? I'm going to a party, my brother-in-law just turned 30years old!! :) Have a nice day!!

autograf

No Comments

Leave a Reply