Dagens Antrekk

pink roses ;)

24. april 2009

24aprill 002

24aprill 003

24aprill 014

24aprilll 004
se så masse roser det var.. den store vasen skal stå der på å bordet, den mellomstore skal stå på badet og den pittelille med ei rose i skal stå i vinduet mitt :) eg liker den tørka rosa som står i den eine vasen der, så den får stå.

24aprill 009
Yndlingskjolen min (3år gammel) & Ring fra H&M, Sløyfe i håret og mine nye Solbriller fra Lindex!!  Mange har forresten spurt ka farge eg har på Neglelakken min, det e Depend fra H&M i fargen korall, Nr. 135.

Det e fint vær her i Oslo,
korleis e været hos deg? AH, det e so herleg!!

Rosene e fra mamma, Tusen takk! Eg elsker blomster, det e prikken over i'en i ein leilighet/hus. Eg e tross alt oppvokst i eit gartneri.. pappa e gartner, vi hadde -det- store rosegartneriet, hagesenter osv før..  Så eg har virkeleg eit forhold til blomster. I tillegg e søstra mi blomsterdekoratør. Eg har ikkje grønne fingre, men eg setter veldig pris på blomster og planter.

Om ein time kjem veninna mi. Ho skal være her heilt til tirsdag, det blir KOS! Ho har sittet på toget i timesvis fra Bergen, so ho e sikkert sliten. Eg har laga klar madrass på gulvet til ho, heheh, og prøvd å rydde opp i mesteparten av rotet mitt. Når ein har så liten plass, så flyter det jammen fort over. Berre det ligg ein sokk på gulvet so ser det ut som det e heilt BombA her ! No e det fint her .. ihvertfall heilt til ho kjem med ein bag, hahah.. då e d overfult allerede. Det suger å bu trangt, gleder meg til høsten, då skal eg finne noke større og bedre!!  

Forresten.. noken som har Twitter?? Om du e der, så e mitt brukernavn RegineEF.

følg bloggen min med bloglovin.
 
autograf

No Comments

Leave a Reply