Dagens Antrekk

aww

23. april 2009

studdedballetslippers0a
studded ballet slippers. ♥
– you can find them Here.

Mange har spurt om ka eg gjer på om dagane, og har klaga over at eg skriv for lite om meg sjølv.. hmm. eg har ikkje det mest spennande livet egentlig. Eg går jo på skule, hudpleiefagskule. Ellers skjer det lite.. alle vennane mine bur langt vekke og eg ikkje har noken å være med, det begrenser seg for ka eg gidd å finne på aleine liksom. Eg e med pappa av og til, det e koseleg. Eg e glad eg har han her!!  I går fks. satt vi ute på ein kafe i sentrum, i sola og kosa oss med god drikke og prating, og i mårra får eg besøk av Sissel Margrete, ei god veninne som e fra samme bygd som meg. Det blir kjekt, VELKOMMEN SISSEL :)

I dag skal eg:
– Lese til eksamen (sliter med å komme i gang..)
– Vaske kle på vaskeriet (blæ.)
– Vaske gulv & tørke støv i hyllene og på tvn.
– Skulle ha panta flasker, men det utsetter eg.. eg kan ikkje gjere alt i dag. Eg HATA å pante flasker.
– Rydde i klea mine, det e alltid kaos i skapet mitt. Noken påstår at eg har for masse kle, pfft, eg har for liten plass, det e det eg har!
– Lage middag om ein time (ikkje bestemt meg for ka endå.. tips?)
– Ikkje kjøpe godteri / cola på butikken etterpå.. wish me luck.
– Eg skal sjølvsagt slave foran tv'n og nerde på nettet som eg gjer kver kveld :D
– Prøve å få tak i søstra mi, som e så super-busy for tida. Ho&mannen bygger hus og flytter ut av leiligheten sin og har det jo ganske travelt, eg veit jo det. Men,  MARIA om du les det her; CALL ME! ;) det e aldri noke spesielt.. vil bare snakke med ho! til vanleg bruker vi å snakke dagleg, eg treng min dose med Maria.
– Ta Hårkur & full ansiktsbehandling ikveld før eg legger meg.
Ka skal du i dag?

autograf

No Comments

Leave a Reply