Dagens Antrekk

i got stripes – stripes around my shoulders

20. april 2009

img8313

img8347

img8326
Foto: Peter Førsund
Skinnkåpe H&M, kjole Gina Tricot, perlesmykke Glitter, nerdebriller kjøpt i Dreas salgsblogg,
veske Vintage, Svarte perler i ørene fra Accessorize.

Eg ville absolutt ha den kjolen, den var utsolgt i både xs og s, og eg kjøpte den faktisk i størrelse M. Det e det første plagget mitt ever i M.. eg bruker jo xs i alt. den e jo vid, men det kan være fint med vide kle også.. Skinnkåpa kjøpte eg i fjor, eg skal innrømme at eg ikkje har brukt den alt for masse, eg hadde forresten hengt den igjen i gangen her heime og heilt glemt den.. men den e jo egentlig veldig stilig, og bør taes i bruk oftere. Eg har ikkje dårleg syn og bruker ikkje briller, men om eg hadde hatt dårleg syn så skulle eg jammen investert i nokre flotte, markerte briller som det her !

Kven er Peter?
Det e lillebroren min på 19 år som tar bilder av meg innimellom.. Han har eit Canon EOS 400D kamera.

Kvaliteten på bloggen min stig høgt kver gang han e i nærheten.. det e så mykje bedre å få andre til å ta bilde av seg, spesielt Peter, han e så flink. Desverre bur eg i Oslo, og han heime i Sogn.  Ellers i kvardagen må eg ta bilder av meg sjølv, og det blir jo noke heilt anna. Det blir sjølvutløyser, og så og sei ingen redigering. Eg tar bilder med mitt kompakte Canon Ixus.

Så det var litt om kven som tar bilder, og kva kamera som blir brukt..  mange som har spurt om det. Så kver gang eg ikkje har tatt bilda sjølv, så står det under kven som har tatt bildet :)
Kva for eit kamera har du?
Tar du bilder sjølv, eller får du andre til å ta bilder av deg til bloggen din?

Translation: i'm wearing a dress from Gina Tricot, leather jacket from H&M, the purse is Vintage.
Many of you have asked about Peter, the guy who often take my photos. He is my littlebrother, he is 19years old. I wish he lived nearby, then my blog would be so much better with his photos all the time!

Følg gjerne bloggen med bloglovin.

autograf

No Comments

Leave a Reply