Dagens Antrekk

yesterday

19. april 2009

18aprill 009
Bildet e tatt før festen: Jeanette, Ingunn og meg.

39128721240182583394
Foto: Sindre Grading (Hundrings)
På bildet: Jeanette, Monica, Ingunn, meg og Hege? trur det var Hege.

Festen? Ja, ka skal eg sei. Som Ida Wulff skreiv på bloggen sin så var det dårleg oppmøte desverre.. idiotisk når det var så mange som ville komme og det ikkje var plass til alle, då burde jo alle som hadde fått plass komme. menmen.. bedre neste gang forhåpentligvis.

Men eg ville bare fortelle at eg møtte Jeanette og Ingunn egentlig. To søte bloggere som eg har fulgt lenge. Dei var heilt lik seg som på bilda, vi følte vi kjente kverandre og praten gjekk i ett fra vi møttes. Vi var hos meg og vorsa litt først, og Ingunn sov her i natt. Koseleg. I dag tidleg såg vi på sex and the city og prata om festen og slaura til langt på dag.. og avslutta med middag på en ny italiensk restaurant rett utenfor her eg bor.. Jeanette kom og joina oss til middagen også. koseleg :)

Edit: Bilda fra bloggfesten kan du finne HER! Vi var bare på det eine bildet som eg la inn i posten her, men vi ankom litt vel seint.. så der har vi grunnen. Då vi kom var dei fleste ganske wasted..hehe, men du kan se mange av dei kjente bloggerne på bilda, e vel det som e mest interessant kan eg tenke meg :)

autograf

No Comments

Leave a Reply