Diverse

Tonight: Bloggfest kl 19.00 på Mona Lisa Huset i Oslo by ;)

18. april 2009

I kveld e det bloggfest , eg skal dit,
skal DU? :)

Må bare finne ut ka eg skal gå med først.. trur eg kjem til å ta noke enkelt, svart og litt rocka.. tenkt å prøve å lage litt sota auger,det kan jo bli stilig eller heilt katastrofe.. eg ekje superflink på makeup akkurat. Om dåke ser ei svart psychosminka jente så ikkje bli skremt, det e bare meg!!  ..og muligens har eg på meg nerdebrillene mine. Om du skal dit, ka skal du gå med?

Resten av dåke som ikkje skal på bloggfesten, ka skal dåke ikveld? Det e faktisk kameraforbud på bloggfesten, så det blir ikkje fult av bilder her i mårra akkurat.. men dei har egne fotografer på festen då som skal ta bilder, så det blir vel bra og vi får vel tak i det bilda fort forhåpentligvs.

Skal først møte noken andre bloggere før sjølve festen og vorse litt, med Monika og Ingunn og kanskje Jeanette :) Det blir kult å treffe dei eg les bloggen til dagleg, og litt skummelt, men absolutt mest kjekt!! Ingen har møtt kverandre før, så det blir jo morsomt..  wish me luck! Ha ein fin lørdag alle sammen!!

autograf

No Comments

Leave a Reply