Dagens Antrekk

Abandoned Garage

15. april 2009

img8488 copy

img8513

img8515
Foto: Peter
Har på meg: Kjole fra Forever, skinnjakke og ring fra H&M, tights Lindex, Ankelstøvletter Din Sko.
I'm wearing: Dress from Forever, leather jacket & ring from H&M, tights Lindex and shoes from 'Din Sko'

Peter (lillebror)  tok bilda av meg på vei til butikken i går ved ein forlatt garage… eg tok eit par av han også som eg legger ut ein dag :) Stay tuned! (i'll post some photos of Peter / my littlebrother some day soon.)

I dag tidleg stod eg opp med mamma og spiste ein lang og koseleg frokost med ho før ho drog på jobb, ho e lærer på barneskulen her heime. Eg elsker morninger..  dekke fint på bordet, tenne lys, sitte og se ut se ut på fjorden og ha radioen på i bakgrunnen.

Snart skal eg ordne meg, og så skal vi besøke tanta mi som bor tre hus bortenfor oss. Etter det skal vi på gjenbrukstasjonen og kaste litt ting vi har ståender her som ingen vil ha.. gammel lampe, dataskjerm og sånn..
og så skal eg til legen, eg e ikkje heilt i form for tida med migrene og masse anna. Etter det skal vi lage middag til mamma kjem heim, det blir brennende kjærlighet i dag, enkelt og godt. (Det består av kjøttdeig, ein meksikansk saus vi bruker å blande inn med kjøttdeigen, potetmos, og masse ost på toppen.. legger det i lag med potetmos,kjøttdeig,potetmos og så ost.. og så ha salat&loff til.)

Etter det så e eg tenkt å bake muffins, og så burde vi jo gått ein tur,det e så fint vær.. SOL :))
Siden det e siste kvelden vil vi kose oss litt, kanskje spille litt spill og så se ein film i lag og spise snacks.. vi burde også pakke i kveld og pakke klar det meste i bilen siden vi drar til Oslo grytidleg i mårra.
Masse som skal gjøres i dag.
Korleis ser din dag ut? :)

følg bloggen min med bloglovin, så blir eg kjempeglad!!

autograf

No Comments

Leave a Reply