Dagens Antrekk

Grand Entrance

13. april 2009

img8408
Suzanne Neville, kun 69 000,-. Løp og kjøp ;)

img8413
Til venstre: Silkekjole fra Oscar de La Renta til kr 71 000,-
Til høgre: Tyllkjole fra Phillipa Lepley til kr 59 000,-

Bilda e tatt fra magasinet eg ligger og leser i no, 'Cosmopolitan', siste delen av bladet handler om det å stå brud, om alt i fra kjoler, undertøy, skjønnhetstips, sko og til hvilken parfyme du skal velge til den store dagen. Eg syns kjole nr 1 var så fin eg.. akk..   :)  Eg har jo ikkje kjæreste ein gang,men det e alltid kjekt å se på brudekjoler! 

I bladet eg les i no står det tips til den romantiske bruda som elsker romantiske komedier og har ein drøm om et rosa bryllup, til den som vil være skikkeleg pompøs og som sverger til 1700talets dekadense og det overdådige liv, til rockeprinsessa som vil ha sexy røde lepper og sota auger, og til ho som bare vil være tidløs&uskyldsrein.  Alle stilene e fine på kvar sin måte, det gjeld berre å finne ut ka du kler, og ka som e deg. 

Tips: E det noken av mine lesere som skal gifte seg i nærmeste framtid?? Isåfall så vil eg tipse om EDEN, butikk på Grünerløkka i Oslo som har eit stort utvalg av brudekjoler, og om du kjøper brudekjole i April så får du gratis sko i merket Rainbow med på kjøpet!

autograf

No Comments

Leave a Reply