Dagens Antrekk

just another day

8. april 2009

img8203

img8256

img8184

img8186
Foto: Peter Førsund. 
Har på meg: kjole Gina Tricot / grå cardigan, skinnjakke, ring og sko H&M / sløyfe Accessorize.

Peter tok med seg kameraet sitt og knipsa litt bilder på vei til butikken i stad. ja,eg har faktisk vært ute av huset i dag, haha..  eg måtte jo nesten det, det har jo vært kjempefint vær – herlig, herlig! Dei andre guttene e på fjelltur idag og, eg syns det holdt med ein liten tur til butikken..

..ellers blir det ein del matlaging og tid på kjøkkenet siden vi e så mange her. Vi skal faktisk ha pinnekjøtt til middag i dag. Erlend( storebror) har besøk av ein kamerat fra Skottland, og vi gjør vårt beste for å sørge for at han får sett alle fine plasser som e verdt å se, og smake masse forskjellig norsk mat :) woho, pinnekjøtt e jo dødsgodt.

I dag tidleg stod eg opp med Lisa (8mndr), sånn at dei andre kunne sove litt lenger! Det var kjempe koseleg. Ho e så smilandes og glad. Eg skifta bleie på ho, laga grøt til ho og leika med ho og kosa meg.. og når ho skulle sove litt igjen så la eg meg nedpå eg og. Koseleg morning.

Takk for alle kommentarer så langt,
så kjekt at så mange e komt med meg videre fra devote (den andre bloggen min) og hit. Setter veldig pris på det!!

autograf

No Comments

Leave a Reply