Dagens Antrekk

Dagens outfit

6. april 2009

06april 014

06april 017

06april 027

06april 022

06april 030

06april 029
Skinnjakke og cardigan H&M, kjole og belte Gina Tricot, Ankelstøvletter Din Sko, Clutch Bianco.

Hei!
Eg har blogga på devote.se ei god stund no ( se HER)  men har lyst å teste ut blogg.no – så derfor har eg flytta inn hit. Eg håper inderleg at alle mine søte, snille og fine lesere blir med meg videre, og eg ønsker også nye lesere Velkommen :)

For nye lesere kan eg fortelle at eg heiter Regine, e 24år og kjem fra ei lita bygd i Sogn og fjordane. Eg bur for tida i Oslo sentrum, liker meg godt. For øyeblikket har eg ferie fra skulen og er heime i sogn og koser meg :) Eg har ferie fra Beauty Hudpleiefagskole i Oslo, og i juni er eg ferdigutdanna som Hud og Kroppsterapeut.

Eg elsker å shoppe både i butikker og på nett.. sko, kle, smykker, dilldall, kosmetikk.. eg e også eit matvrak som ein ofte ser bilder av på bloggen min. Cocacoliker&alt for glad i junk og tullemat. Interessert i interiør og stil og alt sånt.. Litt tv-slave e eg og, og ser masse film. Alt eg liker, og ting eg gjør på skriver eg og tar bilder av og poster på bloggen. Det skal i hovedsak handle om mote og stil, men det blir jo ein del om meg og ka eg gjer på i kverdagen også :)

Legg meg gjerne til på bloglovin.

autograf

No Comments

Leave a Reply